WordPress Website bouwen

online webdesign cursus

Je hoeft geen enkele technische kennis te hebben om je eigen WordPress website te maken. In ieder geval nu nog niet, want je gebruikt een Waves & Woods WordPress template als basis en ik doe alle computernerd dingen voor je zoals bijvoorbeeld het installeren. Jij doet het leuke werk: het inrichten! Met behulp van mijn online tutorials neem ik je stap voor stap door de materie zodat je je website na de cursus prima zelf bij kunt houden.
surfer zandvoort
Sea

bouw je eigen website

• Keuze uit 3 Wordpress templates (Salt, Island & Whale
   Templates komen in juli online
• Ik installeer het template op jouw Wordpress omgeving
• Met behulp van mijn online tutorials vul je het template zelf
• Toch hulp nodig? Stel je vragen tijdens online contactmomenten!
• Ik kijk jouw website voor de lancering uiteraard helemaal na
• Inclusief 6 maanden technische support en 2 check-ups
• Start 2 september 2024
499,-
incl btw
Dit wil ik! Ik doe mee...

Wat moet je voorbereiden?

Uiteraard krijg je ruim voordat de cursus start een uitgebreide mail met alle ins & outs!
De meest essentiele dingen zijn:
• Een domeinnaam & een WordPress omgeving. Je bent vrij om zelf een hosting uit te kiezen
• Uitgebreide teksten van je diensten en/of aanbod. Vergeet ook het stukje over jezelf niet
• Visuals: je website kan natuurlijk niet zonder een mooi logo & fijne foto's
Liever nu een aanbetaling doen om je plekje te reserveren en half augustus het resterende bedrag betalen? Tuurlijk kan dat! Stuur mij even een mailtje, dan stuur ik je een linkje waarmee je nu 99,- kunt betalen en ontvang je twee weken voor de start van de cursus een restfactuur.
Copyright 2016 - 2024 Waves & Woods