Hej, ik ben Cindy Eykelboom

Als het kon zou ik iedere dag even in het bos zijn; met m'n blote voeten op het zachte mos, tussen de varens en onder de hoge dennenbomen. Want dat is mijn lievelingsplek! Ik zou heel graag een klein boshuisje manifesteren om in te wonen en om er mijn creatieve studio te houden. 

Tot die tijd woon ik net even buiten de binnenstad van Amersfoort in een kleine jaren 30 woning met m'n lief Jeroen, onze twee puberzonen en onze hond Noosa & kater Maui. Uiteraard mogen zij gewoon mee verhuizen naar dat boshuisje hoor! Mijn studio bevindt zich in een bijzonder pand midden in het middeleeuwse stadcentrum. 

Avonturen

Ik ben altijd in voor avonturen! Grotere zoals met Bodhi, onze Mercedes 508D camper uit 1977, naar Scandinavie, koken op een vuurtje & daarna uren naar de sterren kijken. Of dwars door IJsland in een 4x4 met daktent, walvissen spotten, dippen in hotsprings en vulkanen beklimmen. 

Maar ook van micro-avonturen dichter bij huis word ik blij. Twee dagen op packrafttrail door de Biesbosch, Slapen in een Yurt, Midden in de winter dippen in het Henschotermeer, Suppen over de eem of gewoon heel simpel hiken door een mooi bos.

Op m'n bucketlist staat nog een 4x4 trip door Schotland, Eilandhoppen op Hawaii, Het St. Olavpad lopen & met een campertje langs de Pacific Ocean rijden en alle Nationale Parken bezoeken.

Bezielde Ondernemers

Ik werk het liefste samen met gelijkgestemde, bezielde ondernemers: Groene ondernemers die zich inzetten voor een mooiere wereld, Creatieve makers die anderen blij maken met hun producten en Avontuurlijke ondernemers & Outdoor merken die het avontuurlijke hart aanwakkeren. 

Mijn brein werkt non-lineair en van strakke deadlines blokeert mijn creativiteit. Ik volg mijn eigen natuurlijke ritme en stem me graag af op jouw energie want dan weet ik dat wat ik creeer helemaal bij jou past!
Copyright 2016 - 2024 Waves & Woods