Wild Woman 

Een boudoirfotoshoot in de natuur

Voor jouw Wild Woman shoot zoeken we het meest magische plekje in het bos op. Net boven de grond hangt er nog een klein beetje mist, de zon komt op en laat haar stralen voorzichtig zien door de bladeren. We staan verscholen tussen de groene varens en de bomen, er is niemand die ons ziet.

We zijn hier om jouw lijf te eren en leggen het vast om het je voor eeuwig te kunnen herinneren. Ze is perfect, precies zoals ze is en jij bepaalt hoe je haar laat zien.

Jouw boudoirshoot voorbereiden

Een datum én een locatie, meer hebben we eigenlijk niet nodig. Als je dat wilt maak ik op Pinterest een moodboard aan waar je wat sfeerbeelden op kunt pinnen. Misschien fijn om als leidraad te hebben, maar laten we de creativiteit vooral laten stromen die dag. Wat je aantrekt? Een mooie jurk, een kanten setje lingerie met een kimono of helmaal niets, it's up to you.

Wat kost een boudoirshoot?

10 HR bestanden
Zorgvuldige nabewerking
Sneak preview binnen 24 uur
299,-
incl btw, excl reiskosten
Dit wil ik!

Zij gingen je voor

  • Wow! Ik sta zelf versteld hoe je mij hebt kunnen vangen met je camera. You are a soulcatcher :) Ik had dit echt nodig. It felt like a cleansing. Ik ben je ontzettend dankbaar hiervoor. De samenwerking voelde heel vertrouwd door je warme/lieve en hartelijke persoonlijkheid.
    Liefdevolle groet, Patricia
  • Dankzij de Wild Woman fotoshoot van Cindy bij de retraite van Forest of Freyja kon ik voor het eerst echt op mijn gemak zijn in mijn vel. En dat tijdens een fotoshoot! Dankjewel Cindy voor dit cadeau wat je mij gegeven hebt. Het was een feestje om voor jouw camera te staan.
    Kim
Copyright 2016 - 2023 Waves & Woods